HomeSearchRegisterLog inAnnouncement
Current Time

Announcement
Latest topics
» : “MAYOR JENNY A. BARZAGA 2nd Table Tennis Cup 2011"
Test your general knowledge- a quiz part-1 I_icon_minitimeby cleamaes Tue Jan 31, 2012 4:20 pm

» 4Videosoft DVD to ipad suite helps you to rip DVD rapidly
Test your general knowledge- a quiz part-1 I_icon_minitimeby skygirl Sat Nov 26, 2011 11:42 pm

» Real estate market paralyzed as giants fall into insolvency
Test your general knowledge- a quiz part-1 I_icon_minitimeby mrthought Sat Oct 29, 2011 12:54 pm

» Vietnam office rents to fall 7% in 2012, Jones Lang Lasalle says
Test your general knowledge- a quiz part-1 I_icon_minitimeby mrthought Sat Oct 29, 2011 12:53 pm

» Vietnam Struggles to Attract Foreign Property Investment
Test your general knowledge- a quiz part-1 I_icon_minitimeby mrthought Sat Oct 29, 2011 12:52 pm

Poll
What brand of blade do you use ?
Butterfly
Test your general knowledge- a quiz part-1 I_vote_lcap41%Test your general knowledge- a quiz part-1 I_vote_rcap
 41% [ 18 ]
Stiga
Test your general knowledge- a quiz part-1 I_vote_lcap18%Test your general knowledge- a quiz part-1 I_vote_rcap
 18% [ 8 ]
DHS
Test your general knowledge- a quiz part-1 I_vote_lcap5%Test your general knowledge- a quiz part-1 I_vote_rcap
 5% [ 2 ]
Donic
Test your general knowledge- a quiz part-1 I_vote_lcap14%Test your general knowledge- a quiz part-1 I_vote_rcap
 14% [ 6 ]
Yasaka
Test your general knowledge- a quiz part-1 I_vote_lcap7%Test your general knowledge- a quiz part-1 I_vote_rcap
 7% [ 3 ]
729 Friendship
Test your general knowledge- a quiz part-1 I_vote_lcap7%Test your general knowledge- a quiz part-1 I_vote_rcap
 7% [ 3 ]
JOOLA
Test your general knowledge- a quiz part-1 I_vote_lcap2%Test your general knowledge- a quiz part-1 I_vote_rcap
 2% [ 1 ]
Killerspin
Test your general knowledge- a quiz part-1 I_vote_lcap2%Test your general knowledge- a quiz part-1 I_vote_rcap
 2% [ 1 ]
Andro
Test your general knowledge- a quiz part-1 I_vote_lcap2%Test your general knowledge- a quiz part-1 I_vote_rcap
 2% [ 1 ]
Xiom
Test your general knowledge- a quiz part-1 I_vote_lcap2%Test your general knowledge- a quiz part-1 I_vote_rcap
 2% [ 1 ]
Total Votes : 44
Affiliates
free forum
 

 

 Test your general knowledge- a quiz part-1

Go down 
AuthorMessage
sangbmt



Male
Number of posts : 9
Location : vn
Member of : fdsf
Registration date : 2011-01-10

Test your general knowledge- a quiz part-1 Empty
PostSubject: Test your general knowledge- a quiz part-1   Test your general knowledge- a quiz part-1 I_icon_minitimeTue Jan 18, 2011 3:45 am

General Knowledge is an important aspect of studies. Co-curricular activities provide knowledge of the world outside the window of the classroom. John Adams said that “Liberty cannot be preserved without general knowledge among the people.” For students it is important to increase their general knowledge. Having powerful general knowledge you can make yourself better personality, as general knowledge is an important characteristic of a good personality. Wouldn’t it be nice for you if you test your general knowledge by answering the questions that are specially meant for testing your GK? Actually, there is not any better way of improving GK other than answering GK quiz. This article will give you that opportunity. It will give you a free GK quiz. You can test your general knowledge here and decide how strong GK you have. Start from the first question and try to answer it. If you don’t know the answer then you check out answers given below.

1. Who was the famous play writer William Shakespeare’s wife?
Ans. ‘Anna Hathaway’ was William Shakespeare’s wife.

2. What is a supernova?
Ans. It is the end time situation of a star which is going to be exploded.

3. What do the 5 Olympic rings represent?
Ans. The 5 rings of the Olympic represent the 5 continents.

4. Where is the one place that the American flag flies 24 hours a day, but is never raised or lowered and is never saluted?
Ans. It is the Moon!

5. What is a Bull Market on the stock exchange?
Ans. It is when the stocks are rising in value and are expected to be continued rising.

6. What sport is called the sport of Kings?
Ans. Horse Racing.

7. Which is the longest river in Britain?
Ans. Severn River is the longest river in Britain.

8. What Year was the Olympic Games first televised?
Ans. In the year of 1956, the Olympic Games were televised first.

9. Who are more, men or women in the world?
Ans. Men are more than women in the world.

10. Who wrote the Declaration of Independence in the USA?
Ans. Thomas Jefferson wrote the Declaration of Independence in USA.

11. How many years are there in a Millennium?
Ans. 1000 years are there in a millennium.
12. What is the chemical formula for carbon dioxide?
Ans. CO2 is the chemical formula for carbon dioxide.

13. What is the fear of spiders called?
Ans. The fear of spiders is known as Arachnophobia.

14. How many chambers does the Human Heart have?
Ans. The human heart has four chambers the two upper atria (singular: atrium) and the two lower ventricles.

15. What was the name of the first cloned sheep?
Ans. It is Dolly!

So now, you have given the test. You may know some of the answers of these questions or all, but the main thing is that, by reading this article, you could improve your general knowledge. It may have helped you in the process of improving you GK.
moving out of state
Sennen Cove Travel
Back to top Go down
 
Test your general knowledge- a quiz part-1
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Vernlen Table Tennis & Chess Club :: All About Chess ::   :: General-
Jump to: